Minket keres:

Ha megosztaná a történetét a nagyvilággal, ha van egy ötlete, ha senki nem hisz önben, ha egyedül van, ha barátaival szeretne dolgozni, ha üzletember, ha ötlete sincs, ha fél a vírustól, ha nem fél tőle, ha…

Nálunk első az ügyfél! Egy személyes egyeztetést követően mindent az Ön igényeihez igazítunk és kérésére referenciát küldünk.

Kreative.hu

A Kreative csapata minden mellett professzionális, adminisztratív támogatást nyújt saját irodai infrastruktúrájával azoknak a vállalkozóknak, vállalkozásoknak, nincs megfelelő létszámú “háttér játékosuk”, vagy kezdő vállalkozásként nincs külön keretük saját asszisztens foglalkoztatására.

Projektjeink között vannak hosszútávú megbízatások és alkalmiak is. Minden egyes ügyfelünkkel személyesen is tartjuk a kapcsolatot. Ez biztos alapot ad az elvégezendő munkánknak. 

Csapatunk 14 éve foglalkozik marketinggel / kommunikációval / vendéglátással / vendéglátó egységek felülvizsgálatával / ügyintézéssel / rendezvényszervezéssel / hatósági igazolványok intézésével / hatósági szervekkel való együttműködéssel/ stratégiai tanácsadással/ humán erőforrások monitorozásával.

Emellett több éves webfejlesztési munka áll mögöttünk. Több mint 30 weboldalt készítettünk ügyfeleinknek, az egyszerűbb cégbemutató oldalaktól, egészen a többfunkciós webshopokig. 

Munkánkat lojalitással és teljes körű diszkrécióval végezzük. Nálunk minden partner kiemelt figyelemben részesül. 

Próbáljon ki minket, nem fog csalódni! 


© 2018 – 2022 Minden jog fenntartva.

Hírdetés
%d blogger ezt szereti: