Szolgáltatásaink:


Weboldal fejlesztés, karbantartás

Milyen webfejlesztési szolgáltatásokat kínálunk?
Honlapkészítés

Online jelenléte egyik legfontosabb szegmense a weboldala. Személyre szabott honlapkészítési szolgáltatásunk biztos alapot nyújt bármilyen online projekthez, amit a tervez.

CMS weboldal készítése és menedzselése
Webdesign (tanácsadás, tervezés)

Kifejezetten blog írásra, vagy más, gyorsan frissülő tartalommegosztási stratégiára szeretné építeni az online jelenlétét? Egy CMS rendszerű weboldal a lehető legkönnyebben kezelhető, hosszú távon fenntartható megoldást jelent az ön számára.

A külső nem minden, de egy weboldal esetében igencsak sok múlik rajta. Egyedi, felhasználóbarát és naprakész webdesign szolgáltatásunk segít abban, hogy honlapja céges filozófiája vizuális kivetülése lehessen.

Weboldal karbantartás és webbiztonság

Ahhoz, hogy hosszú évekig élvezhesse a jól felépítettweboldala előnyeit, ahhoz folyamatos karbantartásra van szükség. Ez magában foglalja vállalata és felhasználói adatainak védelmét, és a hackerek ellen épített bevehetetlen erőd naprakészen tartását.


Üzletviteli tanácsadás

This is an example of an about page. Unlike posts, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.


Social Media management

Ügynökségünk segítségével úgy építheti fel kampányait, hogy azok

  • a potenciális vásárlóit célozzák meg
  • figyelemfelkeltő, vonzó és érdekes üzenetet hordozzanak,
  • hassanak célcsoportja érzelmeire és
  • aktivizálják őket

A kampányok kidolgozása során javaslatot teszünk a hirdetések tartalmára, hosszára és büdzséjére vonatkozóan, majd jóváhagyás után kivitelezzük azokat.

A kampányokat heti több alkalommal monitorozzuk és jelentést készítünk róluk. Amennyiben szükséges, változtatunk a beállításokon, hogy biztosítsuk a hirdetési költségek legnagyobb megtérülését.

Ügynökségünk elkötelezett szövegíró és kreatív csapata úgy alkotja meg a szövegeket, videókat és képeket, hogy azok elősegítsék a márkával való azonosulást. Célunk olyan tartalom létrehozása, amely a közönség érzelmeire hatva cselekvésre ösztönzi őket.


Logó / Grafika tervezése

Mit tartalmaz grafikai tervezés szolgáltatásunk?
Kiinduló helyzet elemzése és szakszerű tanácsadás a személyre szabott megoldások érdekében

Sok esetben azt tapasztaljuk, hogy az ügyfél példákkal áll elő: „ilyen logót akarok”, „ilyen grafikai elemeket szeretnék”. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen kijelöli az irányt, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy a cél az egyediség, a versenytársaktól való megkülönböztetés. 

A kiinduló helyzet elemzését minden esetben javasoljuk, hogy feltérképezzük a jelenlegi álláspontot, márkája sajátos jegyeit.

Mit tartalmaz?

A kezdeti megközelítés leginkább a márka jelenlegi állapotától függ.

Az elemzés során figyelembe vesszük

  • a piaci körülményeket,
  • a versenytársakat és
  • a célcsoportot.

Előfordulhat, hogy egy márka vizuális identitásának kialakításával semmi gond nem volt a kezdetekkor, de már veszített a csillogásából, és itt az ideje, hogy új energiát adjunk neki.

Megeshet, hogy a márka nem tűnik ki a tömegből, nem elég vonzó vizuálisan, így érdemes újradefiniálni a grafikai elemeket.


© 2018 – 2022 Minden jog fenntartva.

Hírdetés
%d blogger ezt szereti: